Wat wij voor u kunnen betekenen

In onze timmerwerkplaats in Amsterdam werken wij elke dag met plezier aan onze opdrachten. Met slimme oplossingen en veel precisie maken we maatwerk voor onze klanten. We geloven dat elke situatie een eigen oplossing verdient.

 

Wat maken we?

We maken interieurs voor winkels, woningen, kantoren, horeca en scholen. Daarnaast maken we decors en installaties voor film, reclame, kunst en beursstands.

 

Ontwerp

Elke plek is anders. Heeft eigen licht, charme en uitdagingen. Wij komen kijken en denken mee: wat wil je, wat kan er?

We hebben geen vaste stijl, we vinden het juist geweldig de ene week aan een modern zwevend meubel te werken en daarna met profielfreesjes een klassieke boekenkast te detailleren.

 

Werkwijze

Je hebt een bouwtekening tot op de millimeter, een bierviltje met een schetsje of een globaal idee. In alle stadia kunnen we inspringen. Schetsen kunnen we uitwerken en we denken graag mee over het ontwerp. Kom je met een kant- en klare bouwtekening dan nemen we die samen door. We hebben heel veel samplemateriaal en voorbeelden, dus kom langs om ze te bekijken.

 

Kwaliteit

Hoogwaardige materialen, sterke constructies en tijdloos ontwerp zijn onze sleutelwoorden. We hebben veel kennis in huis en werken zo nodig samen met glashandel, lasser, spuiterij, natuursteenleverancier en houthandel. Zo kunnen we bijna elk materiaal en afwerking leveren.